Tarjoamme korkealaatuisia kuljetuksia

Pidämme kuljetuksissamme erittäin korkealaatuista tasoa. Tarjoamme neuvoja kustannus-tehokkaiden liikennemuotojen löytämiseksi. LWG-Transport suunnittelee aina huolellisesti kaikki kuljetuksen aikana mahdollisesti esiintyvät vaiheet.

Pitkä merikonttikuljetus satamalla.

Henrik and Kim, LWG:n perustajat.

Tarvitsetko kuljetusta? Ota yhteyttä!

Tarjoamme sinulle konsultointia, kuljetusten suunnittelua ja toteutusta. ADR-kuljetukset, erikoiskuljetukset, konttikuljetukset, perävaunukuljetukset, irtotavarakuljetukset ja muut kuljetukset. Mihin tahansa tarvitset apua, voimme auttaa sinua!

Ei ole liian suurta tai liian pientä työtä

Suuren kuljetusajoneuvovalikoiman ansiosta voimme täyttää kaikki asiakkaiden vaatimukset, olipa kyseessä pitkäaikainen sopimus tai yksi kuljetustyö. Vaikka suuret asiakkaat muodostavat suurimman osan liiketoiminnastamme, työskentelemme säännöllisesti pienempien kotimaisten ja ulkomaisten yritysten kanssa.

Kuorma-auto kuljettamassa isoimmat renkaat, jotka ikinä olet nähnyt.

Icon environment

Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys

GPS ja ajoneuvotietokoneet antavat meille pääsyn polttoaineen ja ajoneuvojen seurantaan sekä kaksisuuntaisen viestinnän liikenteen hallinnan kanssa. Järjestelmä tarkoittaa myös, että voimme seurata käyttökustannuksia, liikenneturvallisuuteen liittyviä asioita, ajo- ja lepoaikoja.

LWG-Transport on ollut mukana monien vuosien ajan ympäristö- ja laatutyössä. Tavoitteena on aina käyttää oikeaa ajoneuvon ja perävaunun yhdistelmää sekä suunnitella tarpeettoman ajon minimoimiseksi.

© Oy LWG Transport Ab - Created by MRMEDIA